Bedrijfsinformatie

Achtergrond Fleurplaza Europe B.V.

Achter Fleurplaza Europe B.V. staan gerenommeerde kwekers die zich al sinds lange tijd richten op het produceren van bloemen met een “bloemistenkwaliteit”. Zij hebben de handen ineen geslagen en zich voorgenomen hun producten vaker rechtstreeks te verkopen. Essentieel is dat de kwekers door Fleurplaza Europe B.V. grip op de kwaliteit van hun product behouden in het handelskanaal. Daarnaast krijgen zij door het transparante verkoopsysteem van Fleurplaza Europe B.V. waardevolle marktinformatie, waarmee zij hun bedrijf en producten verder kunnen ontwikkelen.

Bloemisten stellen de dienstverlening van Fleurplaza Europe B.V. op prijs! Juist de combinatie van het unieke assortiment van veel goede kwekers bij elkaar, maakt dat Fleurplaza Europe B.V. enerzijds precies die bloemen biedt die een bloemist zoekt en anderzijds een efficiënte dienstverlening aanbiedt door de logistiek optimaal in te vullen. Ook het rechtstreekse contact met de kweker wordt op prijs gesteld: vakmensen onder elkaar! Er is hier duidelijk sprake van een strategische match!

Team FleurplazaEurope B.V.

De oprichter en initiatiefnemer van Fleurplaza Europe B.V. is dhr. Ton Kester, kweker van Delphiniums in ’s-Gravenzande. Hij heeft het bedrijf opgezet, de kwekers samengebracht en tevens de eerste bloemisten aangesloten. Daarnaast is hij initiatiefnemer van de nieuwe bloemistenfomule 'KAS vers geplukt', die sinds 1 oktober 2014 haar eerste winkel heeft geopend in de Rotterdamse markthal, zie ook www.kasversgeplukt.nl

Vestiging

Het bedrijf Fleurplaza Europe B.V. is gevestigd op het bedrijfsterrein van de veiling FloraHolland Westland.